Sitemizde aramak istediğiniz konuyu

BizdenOku - Doğru Bilgi

Muhtarlarınızın Gününü Kutlamak İster misiniz

 

Muhtar nedir
Sözlük anlamı ne olursa olsun, gönül anlamı belki “ait olmak”, “sahip çıkmak”, belki de “tanımak, haberdar olmak, temsilcisi ve sesi olmak”...

Ve insana, insan hayatına dair daha pek çok tanım, bu topraklarda “Muhtar” kelimesinin anlamına dahildir.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 2015 yılından itibaren, her yıl 19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.
Belediyeler ile mahalleler arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklar, yüzyıllardır yerel yönetimin temel ayaklarından birini oluşturan önemli bir teşkilattır. Diğer bir ifadeyle yerel yönetimlerin ilk halkası olan muhtarlıklar mahalle sakinlerinin temsilcisi ve toplum yararına çalışan en etkili birimdir.
Bu vesileyle bütün muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor, görevi başında şehit olan bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyoruz. 

Muhtarlara Kutlama Mesajları..
Muhtarlarımızın bu kutlu günü için mesaj göndermek isterseniz aşağıdan beğendiklerinizi gönderebilirsiniz
  • Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik eder, hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
  • 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.
  • Muhtarlar Gününüzü kutlar, görevinizde ilk günün heyecanı şevki azmi ile uzun yıllar ve hayırlı olduğu sürece kalmanızı temenni ederim. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu şuurunun eksilmemesi dileğiyle..
  • Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü olan değerli çalışma arkadaşlarımız, Muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Gününü” başarı ve mutluluk dileklerimle kutluyorum.
  • Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
  • Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyorum.
  • Muhtarlarımızdan ebediyete göç etmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan muhtarlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diler 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.
  • Devletin, vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimimiz olarak önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü “nü kutluyor, ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, görevde olanlara sağlık ve başarılı görevler diliyorum.
  • Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Gününü” en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Mahalli idarelerimizin temel taşı olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine huzurlu bir ömür diliyorum.  
  • Muhtarlarımızdan ebediyete göç etmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan muhtarlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diler 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım. 
  • Aziz Milletimizin birinci derecede temsilcileri, demokrasimizin mihenk taşı olan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Gününü” kutluyor, mahalli idarelerimizin gözbebeği muhtarlarımıza selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. 
  • Devletimizin temsilcisi olarak çok önemli bir vazifeyi icra ile mükellef olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyor, Aziz Milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. 
  • Bu millete hizmet için şehit düşen muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, halen görevi başında bulunan kıymetli muhtarlarımızın ”Muhtarlar Günü” nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, esenlik ve huzur dolu günler temenni ediyorum. 
  • Muhtarlarımız bulundukları köylerin ve mahallerin devletle olan iletişim kaynağıdır. Muhtarlar aynı zamanda devletimizin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulağıdır. Böylesine önemli bir görevi üstlenen, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. 
  • Devletimizin gören gözü, işiten kulağı ve demokrasimizin yerleşmesinde önemli bir rolü olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum.
  • Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşmasında Devletimiz ile Milletimiz arasında köprü vazifesi gören, kadim bir teşkilatın mensupları olan ve ülkemizin her köşesinde önemli görevler ifa eden tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
  • Halkın ve Devletin ortak buluşma makamı yerel yönetimlerin ve demokrasimizin temel taşı olan muhtarlık müessesesinin temsilcileri tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum
  • Demokrasinin ve milli iradenin ilk kapısı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günümüzü tebrik ediyorum
  • Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, Hizmetlerinden dolayı kendilerine başarılar diler, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
  • Mahalli idarelerimizin temel taşı olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum.
  • Demokrasimizin ve yerel yönetimlerimizin omurgası olan tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü” nü kutluyorum..
  • Muhtarlarımızın Muhtarlar gününü tebrik eder, hayırlı  hizmetlerde bulunmalarına vesile olmasını  dilerim.
  • Muhtarlarımız bulundukları köylerin ve mahallerin devletle olan iletişim kaynağıdır. Muhtarlar aynı zamanda devletimizin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulağıdır. Böylesine önemli bir görevi üstlenen, milletimizin güzide temsilcisi olan muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlu olsun..
****

@bizdenoku

#MuhtarlarGünü #Kutlama #Mesaj #muhtar #kutlamamesajı #muhtarmesajı #muhtarımız #mahallemizde #köymuhtarı #mahallemuhtarı #komşumuz #19ekim #muhtaramesaj #tebrikmesajları